nitky štěstí

nitky štěstí

Anotace: ...

že by zas po dlouhé době
štěstí?
ty zlaté nitky
co omotají kotníky a zápěstí
tak pevně že ani ty nejostřejší nůžky
nepřetnou!?
krásný pocit ne?

jen pevně doufám
že není zde žádná švadlena
co nůžky z diamantu má
a ostří si naostřuje
právě těmito nitkami
stačí udělat šmik
ooo nitky
jak nedostatkové zboží
Autor anima alba, 27.10.2009
Přečteno 546x
Tipy 6
Poslední tipující: borůfkovej shit., ilona, jaňa, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí