Nabídka, která se neodmítá

Nabídka, která se neodmítá

Anotace: pocit, který v sobě mám a nabídka, která se neodmítá.. a tak si ji píši i vám, pro radost

Silnice v lese
kolem stromy
tisíce barev
a větve se
navzájem hladí

zapadá slunce
ale já
nebe
nevidím

vidím jen barvy
tak dokonalé
ani ten nejlepší malíř
by to nesvedl
lépe vybarvit

Klid
Krása
Barvy podzimu
Pohoda

Kus štěstí
mám
teď
v sobě

Šeptáš jen:

" Pojď pojedeme za sluncem.. pryč od světa
Zavři oči...
vidíš jen barevné stromy a to
jak na nás padá listí...

Vystrčíš ruku z auta a do dlaně
ti padne
ten nejbarevnější list
strčíš si ho za výstřih

a přihneš si z lahve šampaňského

usměješ se na mě
a slunce se ti odrazí
v tvých
šťastných očích

Pojedeme
nevím kam

vypnu navigaci
a budu se dívat dopředu
a na tebe

a řeknu si

že tohle jsou chvíle
pro které se vyplatí
žít..."

Miluji podzim a miluji chvíle
které
nekoupíš...


jsou přespříliš drahé
Autor zelená víla, 27.10.2009
Přečteno 364x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BArBArKO, yourqueen, s.e.n, kroužek, Skywalker, danielsoft, Juraj Hrom, hašlerka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pravda-
lásku o které píšeš, tu nekoupíš
ta se přece dává zdarma ze srdce.

03.11.2009 20:45:00 | s.e.n

TAk tohle bych také neodmítnul :) ST. -S-

03.11.2009 15:14:00 | Skywalker

uú, to je nehy
-st

28.10.2009 22:57:00 | Juraj Hrom

darované...

27.10.2009 23:04:00 | enigman

...za jízdy se nepije ...leda by to faq byla jízda ...
...no a je ...

27.10.2009 21:36:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí