Kdo?

Kdo?

Anotace: ...

Chceme být někdo, při tom jsme nikdo
Uvědomíme si, co jsme zač, až umřeme
Můžeme být leckdo, nezůstat kdovíkdo
Staneme se slušnými, jen stroje
Pomůže nám bůhvíkdo, naději pohřbí čertvíkdo
Zastavíme se, pak zdokonalíme nástroje
Úspěchu dosáhne málokdo, vysněného zřídkakdo
Neshodneme se, zaostalé zničíme
O co se snažíme ví sotvakdo, život dostane kdekdo
Po slepé uličce stále dál kráčíme
Autor P.P.S., 28.10.2009
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Lady Carmila- Políbená mlhou.., Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí