Tajemstvář

Tajemstvář

Povím ti..
tajemství ospalých myšlenek
a promarněných snů
To víš..
nikdy zkrátka není světlých nocí
..jen temných dnů
a ty se kolébají ze strany na stranu
sem a tam
není-li pravdy natolik odvážné
aby stála proti nepravdám

Vysvětlíš mi tedy..
co znamená slovo "fuck"
..v absolutně doslovném překladu
a já ti za to na oplátku
posekám celou zahradu
včetně té divné hubené kopretiny
protože ta je opravdu..
"fucking skinny"

Povím ti..
tajemství o dvou hercích
a jejich potulném stylu života
Však víš..
tam, kde bývá všeho dost
..zavládne nicota
rozdílná jako varhany a peklo
jako dudy a nebe
není-li herců natolik zkušených
aby zahráli mě

..i tebe
Autor Trapné děťátko, 28.10.2009
Přečteno 289x
Tipy 18
Poslední tipující: Elisa K., gallatea, pamp_elka, Zefi, stmivani.na.lepsi.casy, Rikitan, prostějanek, myší královna, enigman, Kávový Poutník, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

keby som nesedela, tak by som určite padla na zadok z tvojich básní... jedna skvostnejšia ako druhá!

18.04.2012 21:05:05 | gallatea

ahááá
:-)

29.10.2009 20:30:00 | lidus

Na Psancích.. ;)

28.10.2009 17:47:00 | Trapné děťátko

Tohle už tady bylo..
???

28.10.2009 17:09:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí