-MÁ-TVÁ-NAŠE-EXISTENCE-ŽITÍ-

-MÁ-TVÁ-NAŠE-EXISTENCE-ŽITÍ-

Anotace: ***

Dostaneš ho
-démona-
do těla
-vsunou ti ho-
do útrob
-otevřeného-
hrudního koše
--------------
strnule ležíš
v narkóze
--------------
probudíš se
šiješ sebou
--------------
je to démon
máš ho v sobě
--------------
a všichni čerti
se můžou jít
zahrabat do kytek
----------------
i když i ti jsou věční
jako démoni
jako hřích
jako smrtelnost
ano?
----------------
existence života
ta myslím,
že ne
----------------
pochyby o nezpochybnitelném
o čem nikdo nechce
slyšet
z úst
jasnovidců
vědců
ani pošuků
--------------
se mezi lidmi
uchytí jako
motýl v síti
lepidopterologa
--------------
Autor Tomáš Přidal, 28.10.2009
Přečteno 193x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí