ALE JE.....

ALE JE.....

Anotace: /co je/.......

Je cílem posedlostí
proč slova ve všednosti
v tiché lhostejnosti
nás jen nenajde
ALE JE,ALE JE
Jsou tváře,co tak lžou
ALE JSOU,ALE JSOU
tak tichou vteřinou
hřichy co zůstanou
píšou křídou
ALE JSOU,ALE JSOU
jen žije bez radosti
ale láska blázna nehostí
přejde do tichosti
ALE JE,ALE JE
křídlem nevinností
ztracené radosti
své poselství
NÁS JEN NENAJDE
ALE JE,ALE JE.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.10.2009
Přečteno 268x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, strawbery, Juraj Hrom, labuť, Psavec, hašlerka, PPetrushka, Mbonita, Zpátky, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekný originálny kúsok
-st

30.10.2009 17:56:00 | Juraj Hrom

Přejde do tichosti...St. Souhlasím, ještě že je..

29.10.2009 21:51:00 | PPetrushka

Ale je to dobře, moc se mi to líbí...

29.10.2009 18:22:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí