Tvářím se...

Tvářím se...

Anotace: ...jakoby nic

Snažím se
Jakoby nic tvářit se
Dělám stojku na římse
Ve mně se to točí
Jako na kolotoči
A dělám jakoby nic
Tupě smějíc
Jen zrcadlo mi věří ten škleb
Pro ty co mě neznají
Milý úsměv září
Unavená v tramvaji
Spaluju mosty potají
Dělám stojku na římse
Jakoby nic tvářím se

a čekám kdo mě zastaví...
Autor Lifebreath, 29.10.2009
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí