Buffer overflow error

Buffer overflow error

Anotace: /dev/null is full

dneska se mi přeplnila
vyrovnávací paměť
musel jsem všechno
nechat vytéct ven
připadá mi
že svět je cela
vypolstrovaná
já do ní narážím
občas polštář kousne
když je toho moc
nitro
vybuchuje nitrem
a vylévání zaseklých bolů
špiní hlavní proud
Autor danielsoft, 29.10.2009
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí