Alma II.

Alma II.

Anotace: ....................

Po schodech
sestupuje Alma
voňavé vlásky
cizí tvář
má nalíčenou
ozdobená je šperky
které bohatství představují
krajkové šaty
vykládané perlami
ve světlech lustrů září
drahé látky
svět peněz a přetvářek
divadelní představení
mezi šlechtici

v ní se skrývá grif
který zabijí

dívka, která má
v krvi
temperament elfů

pomsta za svou rodinu
odplata
kterou zaplatit musí
aby ze svého slibu se vykoupila

tiše jak kočka
na svůj úlovek čeká

svůj svět si musíme zasloužit

ví že brzy ten den přijde.
Autor Vlk v rouše, 30.10.2009
Přečteno 253x
Tipy 18
Poslední tipující: padající do neznáma, Kristine Clary-Aldringen, Lenullinka, Laivindia, Psavec, harmony, Markéta Hl., labuť, enigman, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně pěkná

30.10.2009 14:50:00 | Markéta Hl.

líbí moc!

30.10.2009 12:41:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí