Holubí

Holubí

Anotace: procházka městem..

Cítila se malátná
po třech hodinách spánku.
Přecpaný holub,
kterého opijem rohlíkem
nepozná známku punku.

*Nesedl na lup*

Budoár z polštářů,
jak hnízdo holubí.
Přikrytý tvým svrchníkem.
Je ti teplo děvče?
Holubí, na dubí, ven!

*Reklamace nevratná*
Autor Nussichoco, 30.10.2009
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí