Děkuji Ti

Děkuji Ti

Anotace: ...I believe...

Vlasy, vlající ve větru,
Zpívají dokonalou melodii,
A diváci na vzdálenost metru,
Obdivují harmonii,
Která vyzařuje kolem.

Oči, planoucí ohněm,
Řídí nekonečný sněm,
Ve kterém se vše točí
A který řídí jedinečný kočí.

Voda, stékající po tvářích,
Pohled a nekončící hřích,
Vyvolaný v přáních,
Ze kterých padá sníh.

Květina, kvetoucí ve vlasech,
Růže, co koluje v ohlasech,
Všech, kteří ji někdy spatřili,
A těch, kteří po ní pak toužili.

Víla, zjevení,
Stoupající po jevišti,
Na které nelze pohlédnout.
Anděl,
Kterého nikdy nepůjde přehlédnout.

---
Modlím se
Skláním se
A
Děkuji Ti
---
Autor Denael, 31.10.2009
Přečteno 658x
Tipy 6
Poslední tipující: betmen71, Labanda, susana načeva, fuu
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a potom...kdo si koho idealizuje, ale děkuji Ti za pohlazení svojí pýchy, on bude mít zase dlouho klid, J... :)

02.01.2010 00:05:00 | fuu

ona

02.01.2010 00:05:00 | fuu

st to já děkuji ti také jsem nedávno děkovala ve verších

24.12.2009 06:19:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí