Modlitba

Modlitba

Anotace: ...

Jako smutný zemdlený list,
spadnutý mezi přikrývkou barevnou.
šedý kámen jež snaží se vpříst
mezi sponu démantovou, nádhernou.

Spadlá ztracená klipsa,
vítězství pyrhovo,
jako pokřivená elipsa,
zranění hřebcovo.

Tak zlomeně zbytečná jsem
smutečná a lítosti hodna,
otravná a divná všem,
zlomená socha ctihodná.

.
.
.

Prosím...
Dej mi víru, dej mi sílu, smyl žití,
vrať cit, jinak neprodlužij moje bytí.

možná, sama sebe...
skosím...
Autor Markéta G., 01.11.2009
Přečteno 260x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lexus, Lota, Zpátky, Romana Šamanka Ladyloba, blue, Bíša, WAYWARD, kroužek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super, nemá chybu, padla mi do nálady! ST!!

18.11.2009 01:35:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí