chce videt muj usmev

chce videt muj usmev

Anotace: skoro nikdy sem nedala vic bodu, nez sem chtela. nezatancovala na min pisnicek, nez hralo. ale uz se umim vzdavat. boje o tebe se nezucastnuju. bojuju jen o svy misto tady. o svoji budoucnost.

chci se vratit do amsterdamu
kde poslapany tulipany na chodniku
motaji turistum
hlavu.


prochazim ulici
a smeju se na vsechny
cernochy
hodne jich nosi adidas
a tak se smejem oba.


promejslim budoucnost
jestli americe budu jednou stacit
myslim ze jo.

mozna sem matkou
mozna ji nikdy uz nebudu.

mozna bych si mela poridit
chranice na kolena
tanec a ponizovani
/a pak spani s tebou ne v posteli/
to vyzadujou.



vis,
nejsem si uplne jista
jeslti pisu k tobe
a nebo k nemu.

mozna pisu k ni
mozna jen k sobe.


nechci
aby to bylo jako driv.
sice si me miloval
ale ja nebyla stastna.

ted sem. sem moc stastna.
jen mi obcas chybis.

uznavam, nekdy casteji
nez obcas
ale ja mam vlastne vsechno
co v zivote chci.



par lidi kolem me
chce videt muj usmev.
proto je ti jasny
proc se porad usmivam.
davaj mi duvody
jednim duvdem si i ty.




nejvic se na tebe tesim


/žáíř
žříáýžř
ýžříáž)ýžřžřáž
řáíščýžáíýžřá
řžáíýí/
Autor embryo v hlave, 01.11.2009
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Světluška =), Lioness, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...poklona ST

02.11.2009 08:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí