on ji moc schazi

on ji moc schazi

Anotace: ...

nedokazu ze sebe dostat
tech milion slov z moji hlavy
cely dny v posteli
premejslim o tobe a o me
/nemam pravo rikas o nas/
snazim se usnout
mit cistej stit
rano udelat
hysterickou scenu
pred zrcadlem
a povedet vsem
pro koho se dnes oblikam.



sem blazen
nedokazu svy pocity
vysvetlit
a nebo podlozit
.


moc se bojim
ze stravim dalsi rok
cekanim na tebe

/cekanim
ktery me nici
zevnitr i zvenku/


chci si uzit show
nas vztah totiz nic jinyho neni.


/říýáížč
ýážýřáířžýč
čřýčžýčžý
čýčžýčžýčýýýý/
Autor embryo v hlave, 01.11.2009
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: její alter ego, Lioness, Zefi, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za ST

02.11.2009 08:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí