Po žúre...

Po žúre...

Anotace: Niektoré noci,som bez pomoci...

Včera bol zas ťažký deň
či,bola to noc?
Všetkých svätých volal som
prišli na pomoc

Zrána nič mi nechutí
žalúdok mi zviera
Možno sa mi uľaví
v tele netopiera

Čerstvú krv však nemusím
ani žiadne klíčky
Chuť,tú by mi spravili
čerstvé krvavničky

Už som trošku unavený
uložím sa na boku
A nech sa mi tíško sníva
o bravčovom laloku...
Autor džemo, 03.11.2009
Přečteno 251x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Psavec, Markéta Hl., enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Djinii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková pěkná oslava Svátku všech svatých

03.11.2009 12:56:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí