Betlém

Betlém

Anotace: Předčasně předvánoční

Má lásko postavím ti betlém
u tvého lože snad
aby byl jednou němým svědkem
až budeš s jiným spát.

I němý svědek může křičet
bolestí za tvůrce
až budeš slastí u něj řičet
v mé teskné komůrce.

Má lásko postavím ti betlém
chci abys věděla
bez tebe život je jen peklem
a sám jsem docela.

Jsem zcela sám jen s postavami
jdoucími k svaté rodině
je jasné že je konec s hrami
v té smutku hvězdné hodině.

Má lásko postavím ti betlém
i když je listopad
v prosinci zazáří mi světlem
až budu umírat.

Umírat touhou po tvé něze
již nesměl jsem už okusit
a po sněhu než z cesty sleze
k betlému s tichým smutkem jít.
Autor Skalsky Pavel, 03.11.2009
Přečteno 252x
Tipy 12
Poslední tipující: Markéta Hl., Kapka, labuť, Psavec, Mbonita, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, teskná...ale ta druhá sloka, nevím nevím

09.11.2009 16:21:00 | Markéta Hl.

... ST!

05.11.2009 08:43:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí