Bahenní lázeň

Bahenní lázeň

Anotace: ne... o odplatě, o touze po odplatě o touze po zradě lenosti římu střídaní hříchu ha ha

duše, olověná křída
nepatří bohu
nebeská hodnota modři
za mými víčky
napořád upjatá, upejpavá
skvrna

bělostné zuby zakusí
jen hrabivou zášť

ruce, ruce
železné špičky tvých končetin

oči někde pod kůží
lemované plátnem
někde pod vrstvou strachu
bolestně zírají do prázdna

kuličky
otvory v tvým těle
se sípavě nadechují
vařící štiplavé vody

prokládáš tu večerní hodinku
šišlavou reportérkou
s briliantem v nose
co se uchichtne když zastavíš...

snažíš se políbit
milenka noc, milenka noc
vražedná ústa andělů
ti zase lžou, že
ticho slyší objetí...

/bažiny moci
zase ti zbejvaj
ty sladký bažiny moci/

"víš, nejsme tady proto
abychom veděli, kdo z nás
se v prach obrátí..."

"...právem?"
Autor DIDADA, 03.11.2009
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Psavec, Petbab, Manstein, Romana Šamanka Ladyloba, Aurelius
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost depresivní, o nic méně však výstižná.
Dobré obraty, a myšlenka (respektive myšlenky)...

05.11.2009 16:21:00 | Manstein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí