zvuk praskajícího ledu

zvuk praskajícího ledu

Anotace: ..................hmhm..sem ze sebe zmatená

už si svůj život nepromítam
jen ho dělim na užitečný chvíle
a chvíle, kdy sem chtěla neexistovat
protože život takovej občas bejvá
...černobílej.

slyšim o naději
pořád ji hledáme
a je tu jen hmatatelná šeď.

a naděje na smrt
tak děsivě živá.

smíme věřit ale nikoho to nezajímá
špiníme své čisté štíty
už i v očích ostatních
a opláchnout si obličej nepomáhá
a pohled do zrcadla už vůbec
protože jsme porušili
i ďáblem stanovený pravidla

a vezem se
je to jak paralympiáda v bruslení na tenkým ledě
a možná jen moje uši
maji rádi ten praskající zvuk...
Autor mattoni.uz.neni, 03.11.2009
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: D. N., stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale on asi ten zivot neni jenom cernobilej... ono se to zda... ale on umi mit ruzny odstiny sedy.... a balancovat je docela adrenalin...

07.11.2009 18:03:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí