Bílé slunce

Bílé slunce

Anotace: *.*.*.*.*

Na veřejnosti svírám dlaně a tak hledám starý časy
kvůli sobě, hlavně kvůli sobě
Přez bílé brýle vidím slabě a tak vařím další masy
Jde to hravě, tak dobře hravě

Dva otroci po kolenou jdou
A dál dál, se nedovíš
Ruka v ruce a čáry se dřou
Neuhlídal, snad to pochopíš

Připadám si jak druhořadé zvíře a když poslouchám dobře
Slyším prázdno, tak dutě prázdno
Myslím že slunce je teď bílé a když včerejšek mi příjde
Že byl tak dávno, tak hodně dávno

Dva otroci po kolenou jdou
A dál dál, se nedovíš
Ruka v ruce a čáry se dřou
Neuhlídal, snad to pochopíš
Mezi sebou řetězy sou
A sám sám, si ublížíš
Uvnitř v hlavě máš vinu svou
Nepřiznám, snad to pochopíš
Autor P.P.S., 03.11.2009
Přečteno 241x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, zelená víla, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Bíša, Skalnička, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mi to připomíná písničku..sand proto že se tam opakujou věty jako refrén...no líbí se mi to :)

08.11.2009 19:23:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí