Vítr

Vítr

Anotace: píseň...

Sbírka: Mezi světy

V náruči vítr máš,
tak co hledáš,
když už máš
ten náš svět,
ve kterým prázdná slova
jsou omylem
a hříchy krásných vět
vyléčí strachy a ty odplouváš

Na nebi září hvězda,
tak co se ti nezdá,
když víš, že popluješ dál
pro svůj sen,
do cizích náručí
omamných
kratičkou chvíli jen
a pak se vrátíš a to mi nestačí

Vrátíš se k nám,
vrátíš se zpátky
Jak mám spát?
Jak mám žít?

Proč mám tvůj dopis číst mezi řádky…?

K.P. 19-10-2009
Autor Moonlight7, 04.11.2009
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela by mě zajímala ta melodie - ten další rozměr;) *

05.11.2009 08:19:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí