Touha

Touha

Anotace: Výkřik lásky - vyznání

Sen, láska, sen
sním, bdím, sním, bdím
co víc než sen můžu chtít
sním
chci být zde a žít
vím
že můžu jen snít
vždy chci, co nemůžu mít
ach, chci cítit a mít
ne jen snít a bdít
...
Být s tebou
...
Ne jen ve snech
Avšak sny jsou krásné
Ale skutečnost
bytí s tebou
je to nejkrásnější
tak...
sním a toužím
miluji...
Autor Danielle, 05.11.2009
Přečteno 244x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, susana načeva, jammes, Psavec, Lioness, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí