ILUZE

ILUZE

Anotace: ........

zasklenej svět iluzí
na chodníku přeju si
rozdávat naděje
duším u ledu
vylovit si je nesvedu
z hlubiny na světlo
bez nádechu
naděje zbavit posměchu
lidí za vodou
kterejm velí čas
na aukcích už se tluče zas
palicí do stolu
pro pár iluzí
daleko mají do můzy
která z hlubiny na hladinu
na plátno dala krajinu

zmrazený konta omylů
na burzách velkých myšlenek
tržnice lidskejch osudů
boj milenců a milenek

vášně bez hranic
zvedla stavidla
a uvolnila pravidla
načasovanejch těl
co pro sázky
zapomněla na procházky
tvrdejch chodníků
zasklenejch iluzí
nevím co víc přeju si
Autor Elisha, 05.11.2009
Přečteno 263x
Tipy 21
Poslední tipující: shakespeares, Druhá jizva v duši, divoska_jaja, harmony, Tanzania, Bíša, genca, zelená víla, Psavec, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:-) pěkný...a beznadějný...

27.03.2010 12:52:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí