Mortimer

Mortimer

Strana číslo šedesát sedm
Odstavec druhý
Pátá věta
Třetí slovo od konce
Cožpak není deště, když chci ještě?
Božstvu zřejmě došla mana
tak se všichni, do jednoho oběsili
na kusu lana
zvaném oprátka

Strana osmadvacet
Zde se začínají odstavce hýbat
Věty ztrácet
Slova už nejsou to, co bývala
Pověz mi, Mortimere..
co Tě štve a co Tě .. slušně řečeno .. kaká?
Miliardy let si aranžoval hvězdy na nebi
a víš Ty vůbec, kde je jaká?
Nevíš!

Strana číslo jedna
Odstavce zmizely
Věty také
Jen myšlenky uprostřed prologu
zdají se býti křivolaké
Je to výzva, slib Ti dát
Ale co když mne chytí, sváží..
a budou se ptát?
Co jim mám, Mortimere, říci, až namíří na mne zbraní?

Po knize nezbyla ani stopa..
jen toto věnování
Autor Trapné děťátko, 05.11.2009
Přečteno 303x
Tipy 18
Poslední tipující: gallatea, pamp_elka, Stoneman, Lioness, Zefi, W.O.K.O., stmivani.na.lepsi.casy, drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeden by nabyl dojmu, že o té lajně z Prahy do Londýna něco víš:)

30.11.2009 22:44:00 | Šantir

masakr... to tedy... Vážený autore, jsi jeden z nejlepších na Literu, tohle je Umění

07.11.2009 15:29:00 | drsnosrstej kokršpaněl

To je masakr.

07.11.2009 11:17:00 | lidus

Pěkná .) má něco do sebe.

05.11.2009 23:52:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí