Zoufalá

Zoufalá

Anotace: ...

z koutku oka
mi kapka slzy stéká
doteky kůže
mě přestávájí hřát
ve svitu svíčky
se odráží jen stíny
které tu zbyly
od minula

ze suchých rtů
mi nevychází slova
studené ruce
se začínají třást
stín už se rozplynul
květiny zvadly
zbylo jen ticho

svíčka dohasíná
světlo se ve tmu mění
vzpomínky přecházejí
v úplné zapomění
duchové minulosti
to má milá společnost
pro tuhle temnou
a beznadějnou noc
Autor black_and_red, 06.11.2009
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, BArBArKO, mexx, susana načeva, Lioness, Nút, Neldor, stmivani.na.lepsi.casy, Matty09
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná ale smutná. Hezky napsané. Pěkné obraty.

18.01.2010 21:16:00 | mexx

pohlazení ..

18.11.2009 17:34:00 | Nút

tobě..

18.11.2009 17:34:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí