PAN ŠUBRT

PAN ŠUBRT

Anotace: (Druhý příběh z hor)

Pan Šubrt už má ženskou!
Přes seznamku
je nestačil odrazovat –
A ony by mu tam všechno
překopaly
Všechno co si s Aničkou zbudovali
co si tam teď ctí a oprašuje
Pan Šubrt se jako drsný horal
s nimi nesere
„Srát chodím do zahrady
a utírám si prdel lopuchem“
a jako čestný muž netahá za nos
„A ven!“
..když se mu nějaká nelíbí –
„Žádná už nebude jako moje Anička,
já ji měl tak rád!“

Pan Šubrt už má ženskou!
(hlásí místní rozhlas poněkud chraplavě)
Jenže tu taky již dávno zná
..z vedlejší tak malé vesnice..
Taky vdova (čekali na sebe,
dávno se mu líbila)
Přišel jejich čas – ještě mu dá, co má
..co pro něho šetřila –
Autor Andrea Vatulíková, 07.11.2009
Přečteno 243x
Tipy 11
Poslední tipující: susana načeva, Lukáš Rymeš, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, Zpátky, TERezicKA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

viz. 14deník obce Lomnice u Rymařova:-)

07.11.2009 11:36:00 | TERezicKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí