Bolest

Bolest

Anotace: ...

Bolest

Bolest zkapalněla v slzy,
slunce zašlo příliš brzy,
zase bude dlouhá noc,
zvrátit jeden člověk nemá moc.
*
Kam odešly hvězdy,kdo měsíc vzal,
kalným zrakem do temnoty hledím dál,
jednou jdu tam podruhé sem,
kde stojí nebe kde leží zem.
*
Tma,samota,do duše vstoupil chlad,
kam jít vlevo či vpravo snad,
prostorem kde se ničí náruč neotevírá,
mysl osamělá pomalinku zmírá.
*
Hledám,hledám slunce zář,
snad vrátí úsměv na mou tvář,
kde slunce skrylo leží tiše,
jak ve tmě dohledat se jeho skrýše.
*
Tělo tíží,oči pálí,
hledám světlo někde v dáli,
světlo,světlo krátce blikni,
svojí září směr mi vytkni.
*
Autor majdik 2, 07.11.2009
Přečteno 269x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj děkuji Ti za rady v příštích dílech si budu dávat pečlivěji záležet.

08.11.2009 17:33:00 | majdik 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí