Bez

Bez

Anotace: pokus o text pro kámoše.. refrém časem...

Žila byla jednou holka
sebevědomá a krásná
všichni jí chtěli
ale nevěděli, že tajemství má.
Mysleli si, že noc každou
užívá si sexuální vraždou
že chlapi v objetí ji zmírají
a po dlouhých nocí
její jméno volají
ale nevěděli, že tajemství má.
S tou holkou něco bylo
s nikým spát nemohla
dlouho nevěděla
která věc by pomohla.
Hodně tenkrát trápila se
nevěděla co dál
nebyl tu nikdo
kdo by pro ni
něco udělal.Pak si našla kluka
potěšit ho chtěla
nervy z toho měla
a zažila muka.
Kluk se na ní vykašlal
ležet ji tam nechal
nestaral se co s ní bude
a za jinou spěchal.
Každej slibů plnou hubu
nervy na dně měla z toho
prášků plnou měla tubu
neřekla už slovo...
Autor rawena, 07.11.2009
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí