Přijede princ?

Přijede princ?

Anotace: Řekni...

Chci neumět psát a neumět číst, s pohádkou chodívat spát.
Pořád se smát a barvy si plíst, tmy se zas začít bát.
Chci znovu se ptát: Proč? Co? A jak? Jestli princ přijede.
Neumět lhát, neznat nemít rád, zavolat do nebe- do nebe.

Chci nevědět, co vím, netrápit se tím, že nevím, co vědět mám.
Nepoznat splín způsobený tím, že někdy jsi zůstal sám.
Chci motýly pást a poznat tu slast, když pokoříš vysoký strom.
Princeznou se stát, s bráchou se prát, uspořádat na draka hon- na draka hon.

Chci věřit, že vše dobré je,
že vše dobré i zůstane,
že každý každého má rád.
Že na kraj světa můžu jít,
klidně být čím budu chtít,
že máma se mnou bude napořád- napořád.

Tak zastavte čas, chci být malou zas, nepoznat dospělých svět...
Autor Venite se stále směje, 08.11.2009
Přečteno 355x
Tipy 20
Poslední tipující: kja-jin-ka, Azure angel, Gabrielle, Sladkalu, James Libustka, Judita, Já Esther Ruth, carodejka, al-pacino, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nenásilné, je to napsáno,jako by sis jen tak pro sebe povídala a to se mi líbí moc. Jsem rád, že jsem na tvé věci narazil

25.06.2012 22:50:04 | kočkopes

moc hezké :)

08.02.2011 21:10:00 | Gabrielle

to je moc hezká věc. plyne to, vyznívá to skutečně upřímně.

25.07.2010 01:29:00 | Já Esther Ruth

Ještě je čas, buď dítětem
už slyším koní cval
spánek se snoubil se světem
a do pohádek nás zval.

25.07.2010 01:26:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí