Chybovat...

Chybovat...

Anotace: ...je lidské?

Proč jenom člověk chybuje?!
Proč není každý svatý?!
Kdo svoji lásku slibuje,
za chyby draze platí.

Kam sedmikráska zmizela?!
květina čistá, něžná.
Růže se tady zjevila,
však ta nevinnost nezná.

Kam utekla ta plachá laň,
jíž něha v očích plála?
Já stále cítim Tvoji dlaň,
jež na kůži mě hřála.

Teď měli bychom jíti dál,
pomalu pryč se ploužím.
Jen hrozný omyl se nám stal...
- já po Tobě však toužím.
Autor bellis perennis, 09.11.2009
Přečteno 296x
Tipy 24
Poslední tipující: Judita, Míša S., Šerák, Gabrielle, 4LJFilip, ta.cupka, ilona, carna, susana načeva, jedam, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé obraty:)... mimochodem... piš dál:)

16.11.2010 15:20:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí