Nesmělost

Nesmělost

Anotace: y

Měl jsem ti říci,
ronil jsem v dni bílem
i v černé noci,
snad jsem se ztratil,
v lásce-ku pomoci,
soudíš mne ještě dnes?


Vždy sama po cestě z domů,
tou cestou z lesa
promlouváš ke každému stromu,
chceš jíti bosa.

Nevím už nic,
dávno jsem chtěl,
jsem jako by
ještě panic

Stebou jsem stále mlád
chci tě mám na tebe hlad
Autor al-pacino, 09.11.2009
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: anatantal, Meriel, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí