Každý máme touhy...

Každý máme touhy...

Anotace: zde jsou ty mé

Při cestě za štěstím, klopýtám na rovných cestách,
chtějíc najít konec duhy a pozměnit její pestrost.
Vidím ji, je krásná a vzdálená, k ní však mohu jen ve snách,
proto poslechnu rady ptáků aniž tuším jejich vzácnost.

Pokleknout s pokorou u křišťálové studánky, sledujíc srny pít,
kochajíc se jejich krásou a přirozeností.
Vidět vznikat i zanikat červánky a děkovat za možnost žít,
po boku lidem, jež jsou mou největší cenností.


Toužím rozehnat mraky a spatřit svit Jitřenky,ona září tak tiše.
Naslouchat pádu rosy na pole zkřehlých květů.
Chtěla bych vědět, jak se stát Tvým stínem a být Ti blíže.
Miluji kouzlo nostalgických nocí a upřímných úsvitů.
Autor deniska89, 10.11.2009
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, blue, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"miluji kouzlo upřímných básní" ..líbí :)

18.06.2011 21:05:00 | blue

touha je zázrak..se zpívá v nějaké písničce..;o)

10.11.2009 21:34:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí