Bloudění

Bloudění

Anotace: člověk doufá, člověk nevěří...

Probudil jsem se v Pekle.
Chodím kolem a bloudím....
Prodírám se davem lidí,
žádám je o pomoc a loudím...
Probudil jsem se v Pekle.

Chodím dnem i nocí...
Hlad mám... žízeň i cesta je znát.
Já však věřím v čisté dobro,
zlostí a nedobrotou je lehké zmást,
proto chodím dnem i nocí.

Už nemohu, cesta mne zmáhá,
lidé kolem mne jdou však hrdě z příma...
a koukají zasněně do dálky.
Přemýšlím co jim v hlavě tak ustavičně třímá...
Už nemohu, TA cesta mne zmáhá...

Ušel jsem velký kus cesty,
místo, kde za radost i chudák platí...
Zde se lidé bijou do hlav,
kradou, podvádí a mlátí...
a to Já ušel kus cesty.

Z těch arogantních lidí je mi zle,
já však potkal malého kluka.
Hned mi bylo jasné, že ten sem nepatří,
ač je opravdu vidět, že musel zažít muka.
Z těch arogantních lidí je mi zle...

On pomohl mi vstát na zem a byl jak z růže květ...
šel se mnou... ve všem mi pomáhal,
až došli jsme na kraj toho Pekla...
tam najednou mi zděšeně ukázal...
ceduli, kde mi došlo....

...Tohle není Peklo....ale SVĚT!
Autor Jerry Martin, 10.11.2009
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, KockaEvropska, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je pěkná ale na můj vkus až moc dlouhá...=)

17.01.2010 18:47:00 | Corsica

Nádherná ST

11.11.2009 20:39:00 | KockaEvropska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí