O básních

O básních

Anotace: když píšu...

Hudba
V hlavě zvony znějí
Mrazení v zádech
Chvěni

Cesta zpět
Okamžiky dřívější jako kvítí sbírá
Píše
Toť ona chvíle
Myšlenka je tu

Prázdno
Klid
Změny nálad v intervalech
Slzy
Smích
Vzrušeni
Na nic nemyslí
Jako notář
Vše je dáno.

Zapojíš se:
Chaos
Neklid
Pochyby
Říše pohádek se ztrácí
Příběh končí

Klidný
V rytmu vyrovnaný
Spokojený
Na hvězdné lodi v zemi víl se vznáším
Autor mmmaaatttyyy, 11.11.2009
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí