O čem se nemluví..

O čem se nemluví..

Anotace: ..

Nenávist vůči nejbližším
o tom se nemluví

Monstroznost vlastních chyb
o tom se nemluví

Zbytečnost našeho směřování
o tom se nemluví

Sebeukájení
o tom se nemluví

Skrytá dychtivost po pěnězích
o tom se nemluví

o tom se nemluví!
o tom se nemluví!
o tom se nemluví!

a o tom, že každý z nás (a to do jednoho!) je toho součástí, už vůbec ne...
Autor W.O.K.O., 11.11.2009
Přečteno 391x
Tipy 11
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Aurelius, zzlatý, DIDADA, jaňa, Thesssinka, Jana M., enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni si neradi přiznáváme chyby, ale o to snáz soudíme jiné...

16.11.2009 18:43:00 | zzlatý

nj když to víš proč o tom mluvit...snažím se
když to víš ale neumíš si to přiznat..proč se ptát?

13.11.2009 18:39:00 | DIDADA

pravdivá...a mluvit se začne až o všem naráz a pak je toho moc...

13.11.2009 14:41:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí