Slepičí gang

Slepičí gang

Anotace: Už to, dá se říct vyprchalo,psala jsem to,když to bylo aktuální.

Slepičí gang, to byl název náš,
ale víš přeci jak to chodí.
Nejdřív velký kamarády máš
a pak tě už ani nepozdraví.

Ani za pozdrav jim nestojíš
a potom se diví, že se je i potkat bojíš.
Vím, že za to nesu vinu,
ale copak to jde s nima mluvit,
když vše co řekneš berou za kravinu?

Je mi líto jak to zkončilo.
Hodně blbě se mi s nima v duchu loučilo.

Už po městě nechodíme spolu,
už spolu nepijeme colu.
Teď už nechodíme ven
krásný vzpomínky zůstali mi jen.

To co jsem prožila s váma
se nedá zapomenout během rána.

Mám vás všechny pořád stejně ráda.
Autor T.e.r.i, 12.11.2009
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo, přeně tak, skvěle si to vystihla :-( mam te rada :-*

17.11.2009 01:13:00 | B.a.r.b.a.r

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí