Poděkování.

Poděkování.

Anotace: ..........

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Poděkuj za Vše,poděkuj každému,
bytˇby to bylo,jen tvoru malému,
stromům co dřevo na postýlku dali,
na lavice v škole,kde rozum jsme brali.

Skále za kalamář,kde pero jsme namáčeli,
básníkům za verše,kterým jsme se naučili,
studánce za to,že dává zvěři pít,
lesu pak proto.jak krásný je v něm klid.

Nic není jenom tak, od země po nebe,
vše co je kolem,je tu i pro tebe,
nesmíš však dělat jak Tvé by to jen bylo,
užívej všeho tak,aby i na druhé zbylo.

Neděkuj nikdy za nic sám sobě,
snaž se atˇjiní mohou poděkovat Tobě,
poděkuj rodičům-u hrobu chvíli zůstanˇ stát,
pokud seš si jist,že by i oni Ti chtěli děkovat.
Autor jozífek, 12.11.2009
Přečteno 595x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, carodejka, Lota, PANGÁSIUS, Pevya, hypertenze
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jozífek... krásná slůvka, se kterými jsem si také zavzpomínala,díky za ně.

17.02.2010 17:50:00 | carodejka

...moudré, ač už mám něco za sebou, přec budu na to pamatovat...:-)

13.02.2010 11:40:00 | Lota

Ten závěr mě dostal..

06.02.2010 19:49:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí