Zemřít ve snu

Zemřít ve snu

Anotace: -

Letět z vysoké věže
- dole pak vedle tebe ležet
Kulkou si dát do hlavy
- po tvým boku se postavit
Provazem krk si obejmout
- přecejen jsem tvou
Topím se v naději
-vše pak jde snadněji
Brodím se tmou
-ty víš, že za tebou


Ze snu se probudit
Chci snít
Chci zemřít
Chci žít

Přestat snít
- začít žít

Snad raději snít
- ve snu tak zemřít
Autor kookky, 12.11.2009
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Koskenkorva, ilona, Pevya, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prima pocitovka, líbí se mi.

16.11.2009 19:24:00 | Pevya

To vůbec nejni špatný... jen by to chtělo dozrát! Bezva!"o)

12.11.2009 18:15:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí