svatba

svatba

Anotace: no ja uz nevim me uz nic nenapada:Djo a prosim byla bych moc rada kdyby jste mi psali komentare

Sbírka: moje básně

já chtěl bych vzlétnout do oblak
a vznášet se jako mrak
pak vzal bych tě na krásný let
by pozorujíce jsme celý svet
pak daroval bych ti květ
a potom příjde těch pár vět
která vyzná ti lásku
a už jen čekat na otázku
pak příjde krátká odpověd
pak k oltaři te dovedu
jen uprime....jinak to nesvedu
pak prijde pusa jako med
jako byl ten krásný let
jenže se nic deděje
jenom jako s konve leje
já dikdy letět nebudu
ale s tebou si pobudu
pak naše svatba se vyplní
a můj sen se naplní
pak mohu klidně spát
a nechat výtr vát
Autor čipsy, 13.11.2009
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou to přijde a budeš se vznášet.

11.06.2010 14:23:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí