Spálená křídla

Spálená křídla

Anotace: ...

Jak hmyz jenž připálí si křídla
k plamenům světla přece letí
vycházím ze samoty sídla
o lásku prosit o prokletí.

Přilétám k vám můj krásný plameni
jak hmyz jenž spaluje svá křídla
pro lásku která pramení
z bolestné touhy milostného zřídla.

Vy mnou jste zhrdla já vás miloval
tak zoufale a přece tolik vroucně
není tu nikdo komu bych teď žaloval
když láska nevypadá jsoucně.

Výsměchy divné z tváře jsem vám čet‘
jako by olízly mne pekla plameny
přesto jsem za vámi šel hned
jak smyslů zbavený jak zmámený.

Přitom jste byla jako anděl snad
jenž v nebe peklo samoty mi změní
za dlouhých nocí nemohl jsem spát
když usnul jsem jen o vás bylo snění.

Však byly jenom marné moje sny
ač krásná sladká nic jste nezměnila
v samotě dále tonou moje dny
jen duši zmučené jste bolest zůstavila.
Autor Skalsky Pavel, 13.11.2009
Přečteno 277x
Tipy 16
Poslední tipující: Tanzania, Psavec, Mbonita, Churry, Mario de Janiero, Markéta Hl., Květka Š., labuť, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teskný pocit z duše pramení...ST

21.01.2010 09:23:00 | Tanzania

krásná, teskná

13.11.2009 15:17:00 | Markéta Hl.

Bolavá, ale krásná...

13.11.2009 12:03:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí