Sanitka na přechodu

Sanitka na přechodu

Anotace: Pod vlivem novotruhnismu ;-)

Sbírka: Variace

Modrá rakev
Bílý hrob
Jabko, mrkev
hop či trop

Kolo, zebra
zelí dost
Zlomí žebra
hydromost

Černá ruka
světla ramp
Boží muka
člověk vamp
Autor Ori Eremos, 14.11.2009
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí