11.11. v 11.11

11.11. v 11.11

Anotace: a můžem si ťuknout...

Na svatého Martina
ponoř jazyk do vína
chutnej vínko mladé svěží
to je to oč dnes tu běží

jedenáct minut po jedenácté hodině
sejdem se ve sklepě při víně
přihlížet budem jen tiše
jak zlátnou nám v rukou číše

nato pak při družném hovoru
zvednem je k přípitku nahoru
od těch chvil to víno mladé
nebude ležeti ladem
Autor Heron, 15.11.2009
Přečteno 239x
Tipy 9
Poslední tipující: Zpátky, Psavec, Matty09, danav, hašlerka, labuť, Myghael - the Lord of Absurdity, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí