Čarodějná láska

Čarodějná láska

Anotace: ***(-:-)***

Jsi jako hvězda na talíři,
můžu ochutnat jak záříš,
umírám pro tebe na pranýři,
ty jsi můj život, ty jej chráníš.
****
Já neovládám koordinaci polibků,
políbím tvá ústa celkem něžně,
já oddán jsem tvým dotykům,
takový pocit nedostává se mi běžně.
***
Spojeni tvářemi čelem k sobě,
dotek dvou rtů vlažných,
já toužil jsem vždycky po tobě,
chtěl bych být s tebou navždy.
**
Představa, že moje jsi,
a já jsem zase tvůj,
spojí se naše adresy,
bude nám stačit jeden dům.
*
Ty jsi jak obraz v rámu,
kouzelný a krásný,
noc oblékla se do hávu,
temných vod čarodějných.
Autor Tomáš Přidal, 15.11.2009
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: Churry, malá slečna, Psavec, labuť, Květka Š., Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně řečeno...

20.11.2009 16:54:00 | Dragoniana

Krásná

16.11.2009 19:11:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí