20 let

20 let

Anotace: Po návštěvě severu.

Kdo chce poznat pomeje - šup do Severní Koreje.
Rudá záře - plné tváře.
Výraz blaha z tváří - po atomu jenom září.
Chuťová tě chytla synku slina-zažeň zrnkem od Ho Či Mina.
Sladkou tečku dodá Mao-dvacet vostrejch za kakao.
Je to přece pohoda - na co je ta svoboda?
Zlaté časy holenku - jsou jen u nás v Pchjongjangu.

něco pro našince
co žije v peřince
až ti bude hošíku
padat nákup z košíku
vzpomeň na ty pomeje
co se dávaj v Koreje
Autor warčelák, 15.11.2009
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Zefi, Zasr. romantik, zenge, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ztratil se už pojem bídy
žereme si a přec máme kydy...

15.11.2009 22:05:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí