Takhle to chodí

Takhle to chodí

Anotace: ...:) :) :( :) :)

Když myslíš že máš vše
nemáš nic.
Když něco přeješ si, říkají
co chceš víc?

Když je ti smutno, hledáš obětí
od nejlepšího přítele
dostaneš pár líných slov,
něžné, hrubé, milé i nemilé.

Když ráno v trafice
potkáš muže snů,
celou noc prosníš
v říši jeho polibků
druhý den v zklamání
musíš tiše žít
jeho už nepotkáš
zbyde jen nudný klid.

Když štěstí v tramvaji
na tebe zamává
utíkáš doháníš padáš a obava,
že ti zas ujede, zmizí a ztratí se
v skutečnost stane se
ve smůle trápím se
dál.
Autor klajusenka, 16.11.2009
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí