žárovka

žárovka

Anotace: Svítí

Taková žárovka
je ale vynález
svíti si z hůry
a přitahuje můry.

Taková žárovka
by mohla vyprávět
co se děje v domě
však nesvítí jen
pro Tebe ale i pro mě.

Taková žárovka
je jako sluníčko
svítí a hřeje
ale jen maličko.

Taková žárovka
má v sobě vlakénko
to když se rozzáří
tak vidím Ti do tváří.
Autor betmen71, 16.11.2009
Přečteno 369x
Tipy 11
Poslední tipující: zelená víla, Zefi, hašlerka, mademoiselle secret, harmony, Květka Š., Myghael - the Lord of Absurdity, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí