23:57

23:57

Anotace: 8 nadějí - 5 polibků = 2,64 strachu.

povím ti o naději
o lavině nebo slunci
abys věděla, co tě čeká
povím kdo jsi a proč
bys měla znejistit,
když tě objímám

... vyrobím ti pokladničku,
hodím každičký drobek
z podlahy za tvůj úsměv
přinutím tě k pohybům,
abys našla dospělost ...

povím ti o naději
možná i o její ztrátě
naučím tě cokoliv,
když si rozesteleš a
poznáš tajemství doteku
povím ti kdo jsem já,
třeba i dvakrát když chceš
vím, že i dnes podlehneš.
Autor fiXXXer, 17.11.2009
Přečteno 325x
Tipy 19
Poslední tipující: Jana M., stravla, enigman, Tanzania, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Dota Slunská, hašlerka, Mbonita, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět tajemně krásná, jistě ukrývající fakta, o nichž my čtenáři nic nevíme.

29.12.2009 09:06:00 | Jana M.

poutavé..
každý dílek má svá tajemství!Moc pěkně napsané.ST

19.11.2009 20:00:00 | Tanzania

..bravissimo!

17.11.2009 19:23:00 | hašlerka

bravo

ST

17.11.2009 19:12:00 | Mbonita

Snad je i v lásce díl matematiky, chemie a fyziky.

17.11.2009 16:34:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí