Rozhodni se

Rozhodni se

Anotace: nezařaditelné

Profesionálně
už mlč
ať neublížíš
svý...

/hračce/

Co lpí na tvejch
lžích
i slovech

Naučíš
mě taky tak lhát?
Lhát
Nelhat
Ticho
Křik
Mír
Válka?

Zmiz
Odjeď
Pryč...
Někam kde nebudu
Nebo me vem s sebou

Nesnáším tvou hranici
Někdě
mezi dobrem a zlem
mezi tebou a mnou
mezi světlem a tmou

Prý to dokážu
ti nenapsat
hmmm
jak málo mě znáte

Kdesi uprostřed
řeky
je blíž ke břehům
a ještě blíž
k utopení

INSPIRACE: embryo v hlavě
Autor Rychlý Tep, 17.11.2009
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana M., zelená víla, Romana Šamanka Ladyloba, Princezna.Smutněnka, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí