Tanec v dešti

Tanec v dešti

Anotace: ..

Sbírka: Noci duhové

Ulice opuštěné
asfalt syčí blahem
stromy šumí
jak kapky odjištěné
padají
z oblak na zem

Hledají
každou skulinu malou
i vsáknout se umí
střechy se lesknou
když ony je sjíždějí
svou povahou tesknou

Prší
a prší zcela tiše
ulicí si kapky šumí
a lid to nezajímá
nikdo z deště nemá
motýly v břiše

Náhle však v ulici
něco se děje
crčení deště přerušil
neznámý kapkám zvuk

To dívka mladá
se směje
do rytmu jimž déšť střechy rozbušil
a tvoří to velmi libý hluk

Ulicí proplouvá
dívka mezi kapkami
do kaluží se obouvá
laská ty kapky deště
chce ať prší ještě

A tančí
uprostřed toho pršení
smyslně a ladně
a je pro ni potěšení
Tančit v dešti
tak nevinně a kradmě
Autor Lioness, 17.11.2009
Přečteno 376x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Bíša, Psavec, Zefi, hašlerka, Květka Š., Kapka, no.signal, 6thSun, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tralala...

21.11.2009 01:12:00 | enigman

Puvabne dilko!Pripomelo mi vecer,kdy jsem pod temnem oblohy tancila v desti domu...A zdanlive bez duvodu byla stastna.

18.11.2009 13:48:00 | Zefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí