PRACH, STRACH A VRAH

PRACH, STRACH A VRAH

Anotace: Prostě depka...z roku 2007.

Všechno se ztrácí,
chci jenom říci:
Pravda je klam,
vztek na ni mám.

Sny se mění v prach
můj podělaný strach
osud je lstivý vrah.

I poslední naděje,
osud mi život určuje.
Mám vztek a nejvíc na sebe,
vzpomínám s láskou na tebe.

Sny se mění v prach
můj podělaný strach
osud je lstivý vrah.

Smutek je silnější, než já,
sny jsou, jen touha ubohá.
Zklamání užírá mé srdce,
žalem se mi stahují plíce.

Sny se mění v prach
můj podělaný strach
osud je lstivý vrah.

Trápím se sama,
ve svém hněvu.
Jsem-li šťastná,
nevím věru.

Obrátím se v prach
mám neskutečný strach
jsem vrah.

Prach … NE
Strach … NE
Vrah … ANO
Autor PIPSQUEAK, 19.11.2009
Přečteno 427x
Tipy 1
Poslední tipující: losscar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi tak...díky za komentář...*:)

05.02.2010 15:01:00 | PIPSQUEAK

depka a pořádná, taková mlhovina vařících se pocitů, které bys v klidu jistě viděla jinak,

04.02.2010 21:45:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí