Noc

Noc

Anotace: ...

Třpytivá noc zahání krátký den,
závojem svým obléká sen,
jemná melodie klidní duši.
straší smutek, slzy suší.

Hvězdy vytváří smyslnou chuť,
co ztrácí se v srdci,
měsíční paprsky odhalují temno,
temné prsteny vlasů
spadajících na ramena,
jazyk něžně líbá rty
sladké od borůvek rudých,
natrhaných za teplé noci,
třesoucí nožky skrývá peří,
tak lehké a tak těžké
svou duší nespatřenou,
tváře lechtá hebká kožešina,
objímá ji medvídek nesmrtelný,
ale tolik zranitelný.

Srdíčko hřeje pocit ten…
Autor boruvka, 19.11.2009
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: strawbery, Quigleika, malá slečna, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí